dr. Suzana Landripet

dr. Suzana Landripet

~ zdravnica in diplomirana energoterapevtka ~


Suzana Landripet je rojena leta 1966 v Zagrebu, kjer je leta 1990 diplomirala na Medicinski fakulteti Univerze v Zagrebu. Kot zdravnica konvencionalne ali klasične medicine je specialistka oziroma licencirana toksikologinja.

Zadnjih deset let je obiskovala in opravila številne dodatne izobraževalne programe na Hrvaškem in v Evropi (mednarodni kolidži za energetsko delo v Franciji in Nemčiji) ter v ZDA (več kliničnih centrov v Los Angelesu in Honoluluju, kjer občasno tudi sodeluje pri izobraževanju medicinskega osebja v okviru integralne medicine). To so programi izobraževanja, izpopolnjevanja in usposabljanja z različnih področij tako imenovane nekonvencionalne medicine: nutricionizem, makrobiotika, ayurveda, refleksoterapija, aromaterapija, globoka nevromuskularna masaža, Silva metoda razvoja uma in kontrole stresa, rei'ki, različne vrste meditacije, yoga, t'ai chi ter energetsko delo – utemeljeni na izhodiščih kvantne fizike.

V samostojni zasebni praksi se ukvarja s terapevtskim energetskim zdravljenjem, obenem pa je še posebej predana cilju povezovanja in ustvarjanja odnosov med zdravniki, terapevti in drugimi zdravilci, pri čemer jo vodi čvrsto prepričanje, da je skupna skrb za zdravje vredna mnogo več kot posamična oziroma izolirana.